Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στη Ριζούπολη

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στη Ριζούπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2013 20:45
Με πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια που έγιναν εντός και εκτός Ριζούπολης στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόστιμα και σε Άρη, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ποσό των 12.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ποινές επιβλήθηκαν και σε Άρη, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης, Κ. Μπιμπισίδης (τεχνικός σύμβουλος): Για τη συμπεριφορά του τεχνικού συμβούλου κ. Μπιμπισίδη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Κ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/12/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/494/6-λγ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Ξ. Βρόσγος (υπεύθυνος ασφαλείας αγώνα): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας του αγώνα κ. Ξ. Βρόσγου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα συνολική χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Ξ. ΒΡΟΣΓΟ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Οι υποθέσεις ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ι. Κομπότης (Πρόεδρος) και Εργοτέλης (Κ20), Σ. Πρωτογεράκης (Προπονητής), Κ. Συγγενίδης (Εκπρόσωπος) αναβλήθηκαν για την επόμενη δικάσιμο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.