Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρίν: «Κορυφαίος προπονητής ο Μουρίνιο»

Γκουαρίν: «Κορυφαίος προπονητής ο Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2013 20:38
Σε μία δήλωση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα όσον αφορά το μέλλον του προχώρησε ο Φρέντι Γκουαρίν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ζοζέ Μουρίνιο ως τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο, βάζοντας έτσι… φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει στην Τσέλσι τον Γενάρη.

Δεν είναι πλέον μυστικό πως η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φρέντι Γκουαρίν, καθώς ο Κολομβιανός μέσος της Ίντερ είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως ο ατζέντης του μιλάει με τους ανθρώπους των Λονδρέζων, ενώ παράλληλα είχε προσωπική επικοινωνία και με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Μάλιστα ο 27χρονος μιλώντας σε ρεπόρτερ, τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, δήλωση που χαρακτηρίστηκε από αρκετά ιταλικά Μέσα ως προάγγελος αποχώρησης του από την Ίντερ για λογαριασμό των «μπλε» του Λονδίνου.

Να σημειωθεί πως ο Γκουαρίν είχε δηλώσει πως περνάει καλά στο Μιλάνο ως παίκτης της Ίντερ, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ζητάει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 15-20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ο ίδιος στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για την πορεία των «νερατζούρι» υπό τις οδηγίες του Bάλτερ Ματσάρι, ενώ αναφέρθηκε και για την πρόκριση της Κολομβίας στα τελικά του Μουντιάλ, εκεί όπου θα συναντήσει την Ελλάδα:

«Με τον Μάτσαρι έχουμε κάνει μια καινούργια αρχή. Με υπομονή και σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο μέλλον», τόνισε και στη συνέχεια μίλησε για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Η πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να τα πάμε καλά στο τουρνουά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.