Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει τον Τζέκο στη Βαλένθια ο Λιμ»

«Θέλει τον Τζέκο στη Βαλένθια ο Λιμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2013 17:29
Για την απόκτηση του Έντιν Τζέκο θα κινηθεί η Βαλένθια στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε περίπτωση που ο Πέτερ Λιμ γίνει ο νέος ιδιοκτήτης των «νυχτερίδων», όπως αποκαλύπτει η «Marca».

Ο μεγιστάνας από την Σιγκαπούρη σκοπεύει να επενδύσει ένα μεγάλο οικονομικό ποσό για τη Βαλένθια, καθώς θέλει να βάλει 250 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να καλύψει τα χρέη που έχει η ομάδα, το ποσό που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το νέο Μεστάγια, ενώ 30-40 εκατ. ευρώ θα ξοδευτούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα, παρότι ακόμα δεν έχει αγοράσει τις μετοχές της Βαλένθια, φέρεται πως έχει ήδη καταστρώσει το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου και σύμφωνα με αυτό, σκοπεύει να φέρει στο Μεστάγια τον Έντιν Τζέκο.

Ο Βόσνιος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφράσει την απογοήτευση του για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, καθώς μετράει μόλις 6 συμμετοχές ως βασικός στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αυτό φαίνεται να ποντάρει ο Λιμ, ο οποίος σύμφωνα με τη «Marca» θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης των «νυχτερίδων» τον Γενάρη με την προσθήκη του 27χρονου επιθετικού.

Βέβαια, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πελεγκρίνι, η Σίτι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Βόσνιο επιθετικό, κάτι που σημαίνει πως ο Λιμ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πείσει τους «πολίτες» να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.