Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την Κάρντιφ ο Μακάι

Παρελθόν από την Κάρντιφ ο Μακάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2013 16:01
Όπως αναμενόταν, ο Μάλκι Μακάι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κάρντιφ μετά από απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ουαλικής ομάδας.

Οι τεταμένες σχέσεις του Μακάι με τον ιδιοκτήτη της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτέλεσμα της ομάδας στο πρωτάθλημα, οδήγησαν τον 41χρονο τεχνικό στην απομάκρυνση του από τον πάγκο του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο Βίνσεντ Ταν είχε προειδοποιήσει τον Μακάι να υποβάλει την παραίτηση του, διαφορετικά θα τον απέλυε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου!

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν πτοήθηκε, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί, και μία μέρα μετά την ήττα της Κάρντιφ από τη Σαουθάμπτον (3-0) ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης του συλλόγου… τήρησε τα λεγόμενα του, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στον 41χρονο τεχνικό.

Το «διαζύγιο» ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ο Μακάι ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει την Κάρντιφ στην Πρέμιερ Λιγκ ως πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ την περασμένη σεζόν, να αποτελεί παρελθόν και τον σύλλογο να βρίσκεται πλέον στη αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Να σημειωθεί πως μετά από 18 αγωνιστικές η Κάρντιφ έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.