Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέντες: «Κύπελλο και... Τσάμπιονς Λιγκ»

Μέντες: «Κύπελλο και... Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2013 14:56
Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και μια θέση στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ που θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχους ο Μέντες Ντα Σίλβα.

Ο Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι «πράσινοι» θα εμφανιστούν καλύτεροι στο δεύτερο γύρο, θέτοντας ως στόχους την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και μια θέση στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μέντες μίλησε επίσης για τον Αναστασίου, αναφέροντας πως ο Έλληνα τεχνικός έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες, ενώ ευχαρίστησε και τους οπαδούς, τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι που είχε ποτέ στην καριέρα του:

«Θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει και μπορούμε να είμαστε στα πλέι οφ. Έτσι, θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα παλέψουμε και για το Κύπελλο».

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ο Αναστασίου διατηρεί καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες. Δουλεύει πολύ και έχει καλή τακτική. Χαιρόμαστε που τον έχουμε. Όσο για τους οπαδούς, να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Είναι οι καλύτεροι που είχα ποτέ στη ζωή μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.