Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αθανασιάδης: «Να φύγει γρήγορα το 2013»

Αθανασιάδης: «Να φύγει γρήγορα το 2013»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2013 14:41
Ανυπόμονος να έρθει το 2014 είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος ελπίζει πως με το νέο έτος θα βρει ξανά την συχνή επαφή που είχε με τα δίχτυα.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη «SportDay», εμφανίστηκε απογοητευμένος με τις εμφανίσεις του το τελευταίο εξάμηνο και γι’ αυτό δήλωσε «φύγει γρήγορα το 2013», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του πως μέσα στο 2014 θα παρουσιαστεί όπως ήταν την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, μίλησε για τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα στο Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας πως οι μεγάλες ομάδες ταιριάζουν καλύτερα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 25χρονος επιθετικός στη SportDay


Σε λίγες μέρες θα μας αποχαιρετήσει το 2013. Τι κρατάς από αυτή τη χρονιά;

«Θέλω να φύγει γρήγορα το 2013 (σ.σ.: γέλια). Να έρθει το 2014 με περισσότερα γκολ κι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Γιατί το λες αυτό; Τι σου συνέβη και δεν θες να ακούς για το 2013;

«Το τελευταίο εξάμηνο, από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, δεν είμαι αυτός που θα έπρεπε να είμαι. Όχι λόγω δουλειάς και προπόνησης, όμως κάτι δεν γίνεται σωστά. Δεν ξέρω κι εγώ τι φταίει. Πιστεύω ότι θα το βρω μέσα στο 2014 και θα παρουσιαστώ όπως ήμουν πέρυσι».

Ο ΠΑΟΚ τελικά καταφέρνει να αφήνει στην άκρη, όποτε είναι αναγκαίο, τις εγχώριες υποχρεώσεις και να επικεντρώνεται στην Ευρώπη;

«Αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό αναφέρει και η νοοτροπία του προπονητή, αλλά και των καινούργιων παικτών που ήρθαν στον ΠΑΟΚ κι έχουν περισσότερες παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά ματς».

Γνωρίζετε το πορτογαλικό μοντέλο ποδοσφαίρου. Είχατε προπονητή τον Σάντος, έχετε στην ομάδα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Μπενφίκα. Θα σας βοηθήσουν όλα αυτά στους αγώνες σας για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ;

«Θα πάρουμε πληροφορίες κι από τον κ. Σάντος αλλά κι από τον Βίτορ και τον Κατσουράνη που έπαιξαν στην Μπενφίκα. Η κάθε πληροφορία θα μας βοηθήσει για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Πάντως έχουμε ακόμη καιρό γι' αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να επικεντρωθούμε αρχικά στις εγχώριες διοργανώσεις, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ακολουθούν αλλά και στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου».

Ταιριάζουν τελικά οι ισχυροί αντίπαλοι στον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ή δεν συμβαίνει αυτό;

«Σίγουρα η κλήρωσή μας στο Γιουρόπα Λιγκ θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, όπως βέβαια και χειρότερη, αν πέφταμε σε πιο ισχυρή ομάδα που ήρθε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι του ταιριάζουν καλύτερα όλα αυτά, δηλαδή να αντιμετωπίζει μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, κοιτάμε πάντα τους αντιπάλους μας στα μάτια και παρουσιαζόμαστε πολύ καλοί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.