Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λούκας: «Σουάρες όπως Ρονάλντο και Μέσι»

Λούκας: «Σουάρες όπως Ρονάλντο και Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2013 08:06
Με τις επιδόσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι σύγκρινε αυτές του Λουίς Σουάρες ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Λούκας Λέιβα.

Ο Ουρογουανός επιθετικός των «κόκκινων» βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετράει 19 γκολ και 5 ασίστ σε 12 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, επιδόσεις που σύμφωνα με τον Λούκας Λέιβα, αναλογούν σε αυτές των Ρονάλντο και Μέσι.

Μάλιστα ο Λούκας πρόσθεσε πως ο Σουάρες βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και πως έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον:

«Ο Σουάρες τα πηγαίνει περίφημα. Μετά την τιμωρία του, μετράει 19 γκολ σε 12 εμφανίσεις εάν δεν κάνω λάθος… Τέτοιες επιδόσεις αναλογούν με αυτές των Ρονάλντο και Μέσι» τόνισε ο Λούκας και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως είναι ανάμεσα στους 5 καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για παίκτη που βελτιώνεται κάθε μέρα. Βέβαια είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, όμως πλέον είναι πιο ήσυχος και δεν χάνει την ηρεμία του στο γήπεδο. Αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.