Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ. και Μίλαν – Αταλάντα με ενισχυμένες αποδόσεις

Μαρσέιγ – Παρί Σ.Ζ. και Μίλαν – Αταλάντα με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/2/2023 12:51
Μεγάλα παιχνίδια διεξάγονται σε Γαλλία και Ιταλία. Στη Ligue 1 η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (21:45) στο ντέρμπι κορυφής, ενώ στη Serie A η Μίλαν φιλοξενεί την Αταλάντα (21:45).

Η κυριαρχία της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, αλλά η Μαρσέιγ θέλει να το κάνει στην πράξη, στο ντέρμπι κορυφής της Ligue 1 στο «Βελοντρόμ» για την 25η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας (57 βαθμοί) είχαν καταφέρει να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους, όμως τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν μειώσει τις αποστάσεις κι έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες των ανταγωνιστών τους.Η Μαρσέιγ (52 βαθμοί) ακολουθεί την Παρί και με «όπλο» την «καυτή» έδρα, φιλοδοξεί να πάρει το ντέρμπι κορυφής και να φτάσει σε απόσταση βολής, εκμεταλλευόμενη και την αδυναμία που δείχνει η ομάδα του Γκαλτιέ εκτός έδρας, με 3 ήττες στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της.

Ενδεικτικό στοιχείο της αδυναμίας των Παριζιάνων είναι η αμυντική λειτουργία, καθώς δέχεται γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια, ενώ η Μαρσέιγ την είχε πληγώσει πρόσφατα στο Κύπελλο (2-1), παίρνοντας ρεβάνς για τη νίκη της Παρί στον πρώτο γύρο στη Ligue 1 (1-0).

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 1:2.75 X:3.70 2:2.45


Στη Serie A το σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο «Σαν Σίρο», με τη Μίλαν (44 βαθμοί) να υποδέχεται την Αταλάντα (41 βαθμοί) στο γειτονικό ντέρμπι της Λομβαρδίας.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί, κάτι που δείχνει πόσο κρίσιμο βαθμολογικά είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσον αφορά τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

H Μίλαν έχει χάσει το τρένο του τίτλου, αλλά δε θέλει να χάσει και το ευρωπαϊκό, έχοντας παρουσιάσει μίνι ανάκαμψη με τη νίκη επί της Τότεναμ για τους «16» του Champions League (1-0) και το «τρίποντο» στην έδρα της Μόντσα (1-0) για το πρωτάθλημα.

Σειρά έχει η Αταλάντα, η οποία την είχε κρατήσει στο 1-1 στον πρώτο γύρο στο Μπέργκαμο και από την πλευρά της θέλει να μπει γερά στο κόλπο για την τετράδα, αναπληρώνοντας το χαμένο έδαφος εξαιτίας της εντός έδρας ήττας από τη Λέτσε (1-2).

Μίλαν – Αταλάντα 1:2.20 X:3.45 2:3.35


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Tα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.