Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό πρωτάθλημα, είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Λουτσέσκου: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό πρωτάθλημα, είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2023 23:35
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε νέο ξέσπασμα με αφορμή τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την πίεση που θεωρεί ότι άσκησαν στον διαιτητή του ματς οι άνθρωποι της «Ένωσης».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε στην Nova μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της ΑΕΚ για:

Τα στοιχεία που έκριναν το ντέρμπι υπέρ του ΠΑΟΚ: «Μεγάλο πνεύμα, συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού και κάθε λεπτομέρειά. Φανταστικές αντιδράσεις, μαχητικό πνεύμα και τεράστια αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι τρεις βαθμοί», δήλωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη όσο θα μπορούσα για όσα είδα στο ημίχρονο. Τόση πίεση, δεν καταλαβαίνω τι κάνουν αυτοί οι τύποι, να ασκούν τέτοια πίεση και πως θέλουν να κερδίσουν. Και φαντάζομαι τι γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ. Είναι ντροπή, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Στο δεύτερο μέρος δεν μας έδωσαν ούτε ένα φάουλ. Και αυτή η ομάδα είναι πολύ επιθετική. Έκαναν φάουλ, επιτίθονταν στους παίκτες. Δεν έδωσαν ούτε φάουλ. Ήταν κόκκινη. Έκαναν τόσα φάουλ. Φανταστείτε στο γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι ντροπή. Πρέπει να σταματήσει. Η Ομοσπονδία και η Λιγκα πρέπει να παρέμβουν να σταματήσει αυτό. Να γίνονται κανονικά παιχνίδια. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που επηρεάζεται από σχέσεις, από πίεση, να κάνουν τέτοια πράγματα εκτός γηπέδου. Είναι απίστευτο. Δεν το απολαμβάνω. Αυτό που γίνεται στο δεύτερο ημίχρονο με τον ξένο διαιτητή μετά από τέτοια πίεση που δέχτηκε στο ημίχρονο. Δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καλούς παίκτες, έχει καλές ομάδες αλλά καταστρέφεται από τον κόσμο έξω από τις γραμμές του γηπέδου που θέλει να κερδίζει με όποιο κόστος χωρίς κανένα σεβασμό για το ποδόσφαιρο και τους παίκτες που παλεύουν στο γήπεδο. Δεν σέβονται τη δουλειά των άλλων. Η ΑΕΚ στο γήπεδο είναι φανταστική ομάδα, φανταστικοί παίκτες, φανταστικός προπονητής, οργάνωση, πνεύμα. Αλλά τους βοηθάνε και τους σπρώχνουν. Φανταστείτε ότι όλα αυτά έγιναν στην Τούμπα, φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει στην Αθήνα».

Για το αν η νίκη αυτή είναι ικανή να δώσει ώθηση στην ομάδα: «Είναι τρεις βαθμοί, συνεχίζουμε μπροστά».

Για την ενέργεια του Κωνσταντέλια στο πρώτο γκολ: «Ξέρουμε ότι είναι ποιοτικός παίκτης. Έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι αλλά όλοι έκαναν τέτοιο σήμερα. Όλοι μπόρεσαν και προσπέρασαν την αναστάτωση και τη σύγχυση από αυτήν την άδικη διαιτησία. Ελπίζω μια στιγμή να σταματήσουν αυτά τα διαιτητικά λάθη και οι καταστάσεις εναντίον μας. Το ελπίζω αλλά μάλλον δεν ελπίζω σε τίποτα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.