Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Ισοδύναμο παιχνίδι, αρχίσαμε να παίζουμε μετά το πρώτο γκολ»

Αλμέιδα: «Ισοδύναμο παιχνίδι, αρχίσαμε να παίζουμε μετά το πρώτο γκολ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2023 23:07
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έκανε λόγο για ένα ισοδύναμο παιχνίδι, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τα πάντα για να ισοφαρίσει και στάθηκε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, τονίζοντας ότι μετά από εκείνο το σημείο η ομάδα του άρχισε να παίζει όπως συνηθίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην Nova μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0):

«Πρώτα απ' όλα δεν μου αρέσει να χάνω. Συγχαίρω τον αντίπαλο για τη νίκη. Κάναμε κάθε δυνατό για να ισοφαρίσουμε. Νομίζω ότι χάσαμε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές πράγματα που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισοδύναμο. Όταν μπορέσαμε κα είχαμε την κατοχή κάναμε μια διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι τι κάναμε καλά και τι όχι»

Αν το πρώτο τέταρτο ήταν το πιο κομβικό στην εξέλιξη του ματς: «Μπορούμε αν πούμε ότι πιέσαμε και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο 15λεπτο είχαμε κάτι πιο ξεκάθαρο αλλά ο αντίπαλος πέτυχει το γκολ. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να κάνεις λάθος. Τότε δίνεις γκολ. Δεν είδα κάποια διαφορά στα πρώτα 15 λεπτά στις δύο ομάδες. Ξέραμε ότι αντίπαλος θέλει να κρατάει μπάλα και θα μπει για να πιέσει. Θεωρώ ότι μας κόστισε να μπούμε στο παιχνίδι. Μόλις δεχτήκαμε το γκολ τότε αρχίσαμε να παίζουμε και να βλέπουμε όπως είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε την ομάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.