Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο!

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/2/2023 09:30
Η ώρα των ημιτελικών έφτασε. Στη Νέα Φιλαδέλφεια πέφτουν όλα τα «φώτα», καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν για το προβάδισμα στον πρώτο αγώνα, ενόψει της ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Αθανάσιος Διάκος» από τη Λαμία, με στόχο να ξεκαθαρίσει από σήμερα την υπόθεση – πρόκριση.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Το θέλουν κι οι δύο

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στις 20:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου. Κι οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, μία από τις δύο θα πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό. Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στα προημιτελικά, καθώς έβγαλαν εκτός τον Πανσερραϊκό ενώ οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τον Άρη. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε εξαιρετική «φόρμα». Αξιοσημείωτο είναι, ότι έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα σε δώδεκα εντός έδρας αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ «τρέχει» σερί επτά συνεχόμενων νικών και στις δύο διοργανώσεις. Στον Ολυμπιακό μπορεί η «λευκή» ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ να μην επέτρεψε στην ομάδα του Μίτσελ να βρεθεί μόνη της στην 3η θέση του Πρωταθλήματος, ωστόσο, είναι εμφανή τα σημάδια βελτίωσης. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στη διοργάνωση, ήταν στον τελικό το 2020 στο Πανθεσσαλικό. Τότε, επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 1-0.Sportingbet – Κορυφαίο Live στο Κύπελλο!

Πρόκριση από τώρα

Με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό από το πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος». Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ότι το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που οι Φθιώτες παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σχεδόν κάθε χρόνο και θέλει να… κλειδώσει την πρόκριση από σήμερα. Πριν δύο χρόνια ήταν η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 5-2 στη Τούμπα, ενώ στη Λαμία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις