Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Κύπελλο με σούπερ προσφορά*!

bwin - Κύπελλο με σούπερ προσφορά*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/2/2023 00:02
Σούπερ ντέρμπι έχει απόψε το πρόγραμμα, αναφορικά με τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς. Στις 18:30 η πρώτη σέντρα με το Λαμία – ΠΑΟΚ.

bwin – Μοναδική προσφορά* στο Κύπελλο!

Τα… φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αποτελούν δύο από τους διεκδικητές του τίτλου του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Απόψε όμως θ’ αναμετρηθούν για το Κύπελλο, στο πρώτο από τα δύο πολύ σπουδαία ματς των ημιτελικών. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από επτά συνεχόμενες νίκες για το Κύπελλο και το Ελληνικό Πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ και σκοράροντας 19! Σε πολύ κατάσταση, βάσει και των αποτελεσμάτων που έχει σημειώσει είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μίτσελ παραμένει χωρίς ήττα σε παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις από τις 17 Οκτωβρίου και το 2-1 με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».Χωρίς νίκη επί του Ολυμπιακού σε Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι η ΑΕΚ από το 2018! Τότε η Ένωση με δύο νίκες απέκλεισε τους Πειραιώτες από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Εννέα γκολ μετρά κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και αποτελεί τον τρίτο κορυφαίο σκόρερ των αναμετρήσεων των δύο ομάδων μετά τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντέμη Νικολαΐδη!

bwin – Αξεπέραστο live στοίχημα στο Κύπελλο!

Θέλει πρόκριση με το… καλησπέρα

Σε ένα πολύ πιο βατό μονοπάτι οδεύει ο ΠΑΟΚ, αναφορικά με την πορεία πρόκρισης προς τον τελικό του Κυπέλλου. Ο «δικέφαλος του βορρά» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στον ημιτελικό που «ανοίγει» το πρόγραμμα της ημέρας. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν στόχο να… κλειδώσουν την πρόκριση από την αναμέτρηση στη Λαμία και πριν τη ρεβάνς στη Τούμπα, νικώντας με σκορ που θα τους δίνει το «μισό» εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι που την Κυριακή αν και ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, έδειξαν καλά στοιχεία σε διαστήματα του παιχνιδιού και ψάχνουν μία ιστορική πρόκριση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις