Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός Κ19 - Πόρτο Κ19 0-1: Δεν τα κατάφερε το «τριφύλλι» και αποκλείστηκε από το Youth League (video)

Παναθηναϊκός Κ19 - Πόρτο Κ19 0-1: Δεν τα κατάφερε το «τριφύλλι» και αποκλείστηκε από το Youth League (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/2/2023 21:04
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα στην Πόρτο στην Λεωφόρο, αλλά ηττήθηκε με 1-0 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την φάση των «16» του Youth League.

Οι «πράσινοι», έχοντας την συμπαράσταση πλήθους οπαδών τους παρά το τσουχτερό κρύο και το χιόνι πουέπεφτε μετά από σημείο, δεν υστέρησαν ως ομάδα, αλλά οι ποιοτικές μονάδες που είχαν οι Πορτογάλοι έκαναν τελικά την διαφορά.

H μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κολοσκάμη στο 8' θα μπορούσε να έχει δώσει άλλη τροπή στο ματς αν είχε καταλήξει στα δίχτυα, αλλά αντίστοιχα οι «πράσινοι» γλίτωσαν δύο φορές από το δοκάρι στο πλασέ του Μεϊρέλες στο 35' και την κεφαλιά του Βίνια στο 61'.







Οι γηπεδούχοι είχαν πάντως κι αυτή δοκάρι με «κεραυνό» του Παυλάκη στο 67', ενώ ανάγκασαν τον Λίνο σε μεγάλες επεμβάσεις σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, πριν τελικά δεχτούν το μοιραίο τέρμα με δυνατό συρτό σουτ του Μεϊρέλες από τα όρια της περιοχής στο 71', στο οποίος δεν βρήκαν απάντηση παρά τις προσπάθειές τους.

v-cqde8ja4jisp



Το «τριφύλλι» έτσι μετά από δύο προκρίσεις επί των Σλάβια Σόφιας και Τρέντσιν αποχαιρέτισε την διοργάνωση, με την πορεία του πάντως να είναι επιτυχημένη.

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Λίλο, Τσεβάς, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Παυλάκης, Λιατίφης, Συμεωνίδης, Καλοσκάμης, Βολάκης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ

Πόρτο (Καπούσο): Ριμπέιρο, Ντινίς, Βίνιας, Μπρας, Μπερνάρντο, Μπρούνο, Ριμπέιρο, Αντρέ Ολιβέιρα, Καντέ, Μοντέιρο, Ζόρζε Μεϊρέλες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.