Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παρεμβαίνουν στην υπόθεση Ατρόμητος - ΑΕΚ και ζητούν να γίνει το ματς

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παρεμβαίνουν στην υπόθεση Ατρόμητος - ΑΕΚ και ζητούν να γίνει το ματς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/2/2023 17:56
Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχοντας έννομο συμφέρον, όπως εξάλλου είχε τονίσει και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αλέξης Κούγιας, αποφάσισαν να παρέμβουν υπέρ των Περιστεριωτών στην εκδίκαση της υπόθεσης του ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην διαδικασία που είναι προγραμμτισμένη να ξεκινήσει αύριο (9/2) ο Παναθηναϊκός θα παρέμβει ζητώντας να οριστεί ημερομηνία έτσι ώστε να διεξαχθεί κανονικά το ματς και να μην το πάρει η ΑΕΚ στα χαρτιά.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σχετικό αίτημα, για να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Super League, ζητώντας να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών – ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία.

Αντίστοιχα έπραξε και ο Ολυμπιακός, που θα έχει επίσης νομική εκπροσώπηση στην διαδικασία αύριο. Μετά από αυτή την κίνηση αμφότεροι οι «αιώνιοι» θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθσης σε όλους τους βαθμούς εκδίκασής της μέχρι και το CAS, αν τυχόν φτάσει ως εκεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.