Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Έντυσε στα μπλε και τον Γούστο

Τσέλσι: Έντυσε στα μπλε και τον Γούστο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2023 16:46
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέο Γούστο από την Λυών. Ο Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο 7,5 ετών αλλά θα ενισχύσει τους «μπλε» από το καλοκαίρι.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ματέο Γούστο στην Τσέλσι. Οι «μπλε» έδωσαν τα χέρια με την Λυών και απέκτησαν τον Γάλλο δεξιό μπακ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 7,5 ετών.

Ο 19χρονος άσος θα ενισχύσει την ομάδα από το καλοκαίρι, αφού θα συνεχίσει στην Λυών έως το φινάλε της σεζόν. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

«Διάλεξα την Τσέλσι επειδή είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και μου αρέσει πολύ το μεγάλο της πρότζεκτ. Είμαι πολύ χαρούμενους που βρίσκομαι εδώ. Επίσης μου αρέσει η πόλη», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τις υπογραφές ο Γούστο.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας έγινε η έβδομη απόκτηση της Τσέλσι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τις αφίξεις των Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, Αντρέι Σάντος, Μπενουά Μπαντιασίλ, Ζοάο Φέλιξ, Μικχάιλο Μούντρικ και Νόνι Μαντουέκε.

Οι Λονδρέζοι βλέπουν τον Γούστο ως μία αξιόμαχη εναλλακτική λύση για τον Ρις Τζέιμς, ο οποίος είναι αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς, έχοντας χάσει μεγάλο κομμάτι τόσο της περσινής όσο και της φετινής σεζόν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γούστο είναι βασικό στέλεχος της Λυών στην Λιγκ 1, όπου φέτος μετράει 15 συμμετοχές και μία ασίστ.

Photo Credit: twitter.com/ChelseaFC


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.