Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ και κίνηση με... νόημα από τον Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Πρόταση της Μονπελιέ για Ρέαμπτσιουκ και κίνηση με... νόημα από τον Μαρσέλο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/1/2023 14:19
Έντονο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Μονπελιέ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αφού σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, υπάρχει πλέον επίσημη πρόταση στα χέρια των «ερυθρόλευκων», τη στιγμή που ο Μαρσέλο δείχνει να είναι ξένο σώμα και προχώρησε σε μία κίνηση που μάλλον δείχνει τις διαθέσεις του για την ομάδα του Πειραιά.


Η Μονπελιέ λοιπόν μετά την αποτυχία συμφωνίας με τον Μαροκινό, Ατιάτ Αλάχ της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, έχει στρέψει το ενδιαφέρον τους, προς τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Foot Mercato», ο γαλλικός σύλλογος, έχει καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στην διοίκηση του Ολυμπιακού, έχοντας δώσει και συγκεκριμένη διορία στους Πειραιώτες για να απαντήσουν. Για Μολδαβό αριστερό μπακ, που έχει συμβόλαιο ως το 2025 πάντως, έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπολόνια και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ανοιχτό παραμένει και το αν ο Μαρσέλο θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο τέλος της και αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ο Βραζιλιάνος, που έμεινε ξανά εκτός αποστολής για τον σημερινό (29/1) αγώνα με τον ΟΦΗ, σταμάτησε να ακολουθεί τους λογαριασμούς της ομάδας στα social media, αφαιρώντας και τα σχετικά ταγκ που είχε κάνει, σε μία κίνηση που μάλλον έχει τη σημασία της για το πως νιώθει απέναντι τους Πειραιώτες...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.