Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Γούστο για το καλοκαίρι η Τσέλσι

«Έκλεισε» Γούστο για το καλοκαίρι η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2023 02:51
Η Τσέλσι ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Λυών για την απόκτηση του Μάλο Γούστο, ο οποίος θα παραμείνει στους «λιονέ» ως το φινάλε της σεζόν και θα ενισχύσει τους «μπλε» από το καλοκαίρι. Στα 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους η μεταγραφή για τον 19χρονο Γάλλο μπακ.

Δεν έχουν σταματημό οι μεταγραφές της Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους «μπλε» να «κλείνουν» και τον Μάλο Γούστο από την Λυών.

Όπως αναφέρει το The Athletic και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Λονδρέζοι ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Γάλλου δεξιού μπακ έναντι 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Ωστόσο ο 19χρονος δεν θα ενισχύσει άμεσα τους «μπλε» αλλά θα ενσωματωθεί στην ομάδα το καλοκαίρι.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας φαίνεται έτοιμος να γίνει η έβδομη απόκτηση της Τσέλσι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τις αφίξεις των Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, Αντρέι Σάντος, Μπενουά Μπαντιασίλ, Ζοάο Φέλιξ, Μικχάιλο Μούντρικ και Νόνι Μαντουέκε.

Η Τσέλσι βλέπει τον Γούστο ως μία αξιόμαχη εναλλακτική λύση για τον Ρις Τζέιμς, ο οποίος όμως είναι αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς, έχοντας χάσει μεγάλο κομμάτι τόσο της περσινής όσο και της φετινής σεζόν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γούστο είναι βασικό στέλεχος της Λυών στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου φέτος μετράει 15 συμμετοχές και μία ασίστ.

Πρόκειται για το δεύτερο Γάλλο ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την Τσέλσι το καλοκαίρι, αφού οι Λονδρέζοι έχουν κλείσει από την Λειψία τον Κρίστοφερ Ενκουνκού.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.