Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Καϊσέδο αποχαιρέτησε την Μπράιτον παρότι η τελευταία δεν έχει απαντήσει θετικά σε Άρσεναλ και Τσέλσι!

Ο Καϊσέδο αποχαιρέτησε την Μπράιτον παρότι η τελευταία δεν έχει απαντήσει θετικά σε Άρσεναλ και Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2023 02:13
Ο Φελίπε Καϊσέδο αποχαιρέτησε μέσω social media την Μπράιτον παρότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία της αγγλικής ομάδας για την παραχώρηση του. Φαβορί η Άρσεναλ, ακολουθεί η Τσέλσι!

Σε μία κίνηση που δεν βλέπουμε συχνά προχώρησε ο Φελίπε Καϊσέδο. Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ αποτελεί διακαή πόθο τόσο της Άρσεναλ όσο και της Τσέλσι και παρότι η Μπράιτον δεν έχει δώσει τα χέρια με καμία από τις δύο, ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους «γλάρους» στα social media!

Μεταξύ άλλων ο 21χρονος έγραψε: «Είμαι περήφανος που είμαι ικανός να φέρω για την Μπράιτον ένα ποσό-ρεκόρ για μεταγραφή κάτι που θα τους επιτρέψει να το επαναεπενδύσουν και να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη. Οι οπαδοί με έβαλαν στις καρδιές τους και θα είναι πάντα στη δική μου, επομένως ελπίζω να καταλάβουν γιατί θέλω να αρπάξω αυτή την υπέροχη ευκαιρία».

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άρσεναλ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατ. λιρών στην Μπράιτον η οποία επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη και έχει ήδη απαντήσει αρνητικά σε πρόταση 55 εκατ. λιρών της Τσέλσι. Ο Ιταλός ρεπόρτερ τονίζει ότι ο Καϊσέδο δεν θα προπονηθεί το Σάββατο (28/1) και θα αποφασίσει αύριο για τον επόμενο προορισμό!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.