Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνει ο αποκλεισμός, είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνει ο αποκλεισμός, είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2023 22:17
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα στην ανάπτυξη κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως παρά την πίστη που είχε η ομάδα του για την ανατροπή, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια και μια φάση θα έκρινε την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο:

Για την προσπάθεια παρά τον αποκλεισμό: «Δεν είχα αμφιβολίες ότι θα κάναμε προσπάθεια αλλά μας πληγώνει ο αποκλεισμός. Μέχρι το πέναλτι ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Με μία καλή ομάδα κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν κυρίως στην ανάπτυξή μας, είχαμε απώλειες στους στόπερ. Δεχτήκαμε από πολύ νωρίς κίτρινες κάρτες σχεδόν όλοι οι παίκτες στην άμυνα, δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε λίγο παραπάνω δυναμική από ότι έπρεπε στο παιχνίδι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια, μια φάση, όταν έχεις εις βάρος σκορ 2-0 του πρώτου αγώνα, μπορεί να κρίνει και έκρινε την πρόκριση».

Για τους Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι: «Είναι και οι δύο καλοί παίκτες. Ο Ντάνιελ είναι αγωνιστικά έτοιμος, ο Λάζλο θα χρειαστεί ένα μεγαλύτερο διάστημα αλλά πιστεύω ότι με τον χρόνο και οι δύο μας δώσουν βοήθειες».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.