Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*!

bwin – Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/1/2023 00:02
Ακόμα ένα μεγάλο ματς θα διεξαχθεί απόψε στην Αγγλία, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας! Νέα νίκη και παραμονή στην κορυφή της EuroLeague θέλει ο Ολυμπιακός, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Ματσάρα στο «Etihad»

Η πιο σπουδαία αναμέτρηση της φάσης των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας είναι ξεκάθαρα η αποψινή του «Eithad». Η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα που την… καταδιώκει. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα σε νοκ άουτ αναμέτρηση! Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στις 12 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα, ωστόσο το αποψινό θ’ αποτελέσει την… πρόγευση γι’ αυτό που θα έρθει. Τρεις νίκες στα πέντε τελευταία για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, που αναζητούν την σταθερότητα, την ώρα που η Άρσεναλ ηττήθηκε τελευταία φορά στις 11 Νοεμβρίου, όταν και αποκλείστηκε από το League Cup.bwin – Ειδικά παικτών στους αγώνες της EuroLeague!

Με το πόδι στο… γκάζι

Να «χτίσει» νικηφόρο σερί και να παραμείνει στην 1 η θέση του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι παίκτες του Οντέντ Κάτας βρίσκονται στην 8 η θέση με 11-9 κι έχουν στόχο την είσοδο τους στα Playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός στα πέντε τελευταία μετρά μόλις μία ήττα, αυτή από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο. Αντίθετα η «ομάδα του λαού» στον ίδιο αριθμό αγώνων πανηγύρισε τρεις φορές και ηττήθηκε δύο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να επικρατήσει διαδοχικές φορές. Ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία επιθετική γραμμή της EuroLeague, την πρώτη ομάδα σε ασίστ και κλεψίματα, σε ποσοστό εύστοχων δίποντων, ενώ 103,6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης βρίσκεται κι εκεί στην κορυφή! Από την άλλη η Μακάμπι με 12,7 επιθετικά ριμπάουντ καταγράφει την καλύτερη συγκομιδή μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις