Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Παγκόσμια Μπάγερν!

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Παγκόσμια Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 00:44
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 της «οικοδέσποινας» Ράγια Καζαμπλάνκα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας τον 5ο τίτλο της τη φετινή σεζόν.

Μόνο το Σούπερ Καπ Γερμανίας της… ξέφυγε! Η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Ράγια Καζαμπλάνκα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη στο Μαρόκο και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, κατακτώντας το 5ο από τα 6 τρόπαια που διεκδίκησε τη φετινή σεζόν!

Οι Βαυαροί άνοιξαν το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με τον Ντάντε, ενώ στο 15’ ο Τιάγκο Αλκάνταρα έκανε το 2-0 το οποίο έμεινε ως το φινάλε, με αποτέλεσμα η Μπάγερν να κατακτήσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχοντας παράλληλα στη συλλογή της δύο Διηπειρωτικά Κύπελλα (1976, 2001), θεσμός που καταργήθηκε το 2004.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως με αυτόν τον τίτλο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τα 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και είναι πολυνίκης του θεσμό, καθώς έχει κατακτήσει άλλες δύο φορές το τρόπαιο ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα (2009, 2011).

Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέκτησε η Ατλέτικο Μινέιρο η οποία κέρδισε με 3-2 την Γκουανγκζού του Μαρτσέλο Λίπι, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 90+1’. Μάλιστα ο Ροναλντίνιο είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε 2-2 με εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο ίδιος αποβλήθηκε στο 87’ με απευθείας κόκκινη!

Τα γκολ:


Μπάγερν - Καζαμπλάνκα 2-0:



Ατλέτικο Μινέιρο- Γκουανγκζού 3-2:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.