Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Χριστουγεννιάτικα «δώρα» σε Μπάγερν από Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ!

Μπουντεσλίγκα: Χριστουγεννιάτικα «δώρα» σε Μπάγερν από Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2013 18:38
Χριστουγεννιάτικα «δώρα» στη Μπάγερν έκαναν Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ οι οποίες γνώρισαν ήττες από Βέρντερ Βρέμης (1-0 εκτός) και Χέρτα (2-1 εντός) αντίστοιχα, φέρνοντας τους Βαυαρούς ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο!

Η Μπάγερν βρίσκεται στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η τύχη της… δούλευε, καθώς Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ γνώρισαν ήττες στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και πριν τη χειμερινή διακοπή!

Συγκεκριμένα, η δεύτερη της βαθμολογίας, Λεβερκούζεν η οποία είχε εκτός αποστολής τον Κώστα Σταφυλίδη, γνώρισε ήττα με 1-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης και παρέμεινε στο -7 από τους Βαυαρούς...

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ, έχοντας βασικό τον Παπασταθόπουλο, ηττήθηκε με 2-1 στη Βεστφαλία από τη Χέρτα και κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας!

Μάλιστα, οι Βεστφαλοί πήραν προβάδισμα στο 7ο λεπτό με τον Ρόις, όμως οι πρωτευουσιάνοι έφεραν... τούμπα το ματς και πήραν τη νίκη με τα τέρματα των Ράμος (23’) και Αλαγκουί (45΄).

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπράουνσβαϊγκ κέρδισε με 1-0 τη Χόφενχαϊμ, η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-0 του Ανόβερου, ενώ σε ένα «χορταστικό» ματς, η Μάιντς πήρε «διπλό» με 3-2 στην έδρα του Αμβούργου με τέρμα του Οκαζάκι στο 90+2’!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.