Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οτσόα: «Στην Ελλάδα βγήκε ο μύθος πως έχω έξι δάχτυλα»

Οτσόα: «Στην Ελλάδα βγήκε ο μύθος πως έχω έξι δάχτυλα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/1/2023 15:49
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τα υποτιθέμενα έξι δάχτυλα του δεξιού του χεριού και πως μία παρεξήγηση με ελληνικό χρώμα οδήγησε στο να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένο αστικός μύθος για τον ίδιο.

Ο 37χρονος Μεξκιανός γκολκίπερ, που έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν καάφερε να βοηθήσει την εθνική του ομάδα ν προκριθεί πέραν της φάσης των ομίλων στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνίζεται στην Σέριε Α και την Σαλερνιτάνα.

Μιλώντας στην «Gazzetta Dello Sport» δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα έκτος Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν και θα είναι 41 ετών, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως όταν είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό, δημιουργήθηκε στην Ελλάδα ο μύθος πως έχει έξι δάχτυλα στο δεξί του χέρι.

«Ήταν μία φήμη που διαδόθηκε στην Ελλάδα, την εποχή που φαινόταν ότι θα μετακομίσω στον Ολυμπιακό. Η 28η Δεκεμβρίου είναι η "Πρωταπριλιά" στο Μεξικό. Οι εφημερίδες αστειεύονται φτιάχνοντας ειδήσεις και μία από αυτές αναφέρθηκε σε μένα και τα υποτιθέμενα έξι δάχτυλά μου στο ένα χέρι. Στη χώρα μου γελούσαν με αυτό, αλλά στην Ελλάδα κάποιος το πίστεψε και το υιοθέτησε κι έτσι γεννήθηκε αυτός ο θρύλος»! ανέφερε ο Οτσόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.