Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Λίβερπουλ με νέο σόου Σουάρες

Πρέμιερ Λιγκ: Στην κορυφή η Λίβερπουλ με νέο σόου Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2013 16:39
Με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει μία ασίστ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-1 την Κάρντιφ στο «Άνφιλντ» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Ασταμάτητος ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος μια μέρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ, έβαλε ξανά την… υπογραφή του στη νίκη των «κόκκινων» με 3-1 επί της Κάρντιφ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να «σκαρφαλώσει» προσωρινά στην κορυφή.

Λίβερπουλ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 25’, ενώ ο ίδιος στο 42' «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ στον Στέρλινγκ για το 2-0 των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά μετά, ο Σουάρες με ωραίο δεξί σουτ, έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το 19ο φετινό του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Από την άλλη, η Κάρντιφ κατάφερε να μειώσει με τον Ματς στο 58’, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψει στο ματς, με τον Σουάρες μάλιστα να χάνει την ευκαιρία να σημειώσει χατ-τρικ, καθώς στο 75’ σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε τους 36 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή με +1 από την Άρσεναλ η οποία υποδέχεται την Δευτέρα την Τσέλσι στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Αντίθετα η Κάρντιφ παρέμεινε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στις επικίνδυνες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.