Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Σουάρες η Λίβερπουλ!

«Έδεσε» Σουάρες η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 15:33
Τη φανέλα της Λίβερπουλ για αρκετά ακόμα χρόνια θα φοράει ο Λούις Σουάρες ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», το οποίο σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας έχει ισχύ έως το 2018.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ο οποίος έχει σπάσει τα κοντέρ τη φετινή σεζόν μετρώντας 17 γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Μερσεσάιντ για αρκετά ακόμα χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ο 26χρονος φορ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, με τα Μέσα της χώρας να αναφέρουν πως έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018!

«Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και έχω πλέον εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια το μέλλον μου», δήλωσε αρχικά ο Σουάρες ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε μια «ανάσα» από το να αποχωρήσει από τους «κόκκινους.

Ο ίδιος συνέχισε: «Έχουμε σπουδαίους παίκτες και η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Πιστεύω ότι μπορώ να εκπληρώσω τις προσδοκίες μου, κερδίζοντας τρόπαια και παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο με την Λίβερπουλ. Στόχος μου είναι φτάσουμε εκεί στο συντομότερο δυνατό.

Χωρίς αμφιβολία η υποστήριξη που έχω λάβει από τους οπαδούς της Λίβερπουλ επηρέασε την απόφαση μου. Έχουμε μία ξεχωριστή σχέση. Με αγαπούν και τους ανταποδίδω. Θα κάνω πάντα το καλύτερο για αυτούς και ελπίζω να ζήσουμε επιτυχίες όλοι μαζί
».

Με τη σειρά του, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εξέλιξη της υπόθεσης:

«Ο Λουίς είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και ήταν καθοριστικό για τους στόχους που θέτουμε η ανανέωση του συμβολαίου του.

Το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται στο 26ο έτος της ηλικίας του. Τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά του και ξέρουμε από τώρα πως θα τον δούμε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο με τη φανέλα της Λίβερπουλ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.