Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Όποιον παίκτη θέλουμε, τον κρατάμε...»

Μαρινάκης: «Όποιον παίκτη θέλουμε, τον κρατάμε...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 23:21
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δύναμη να κρατούν όποιον παίκτη επιθυμούν, αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου. «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα» σχολίασε για την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ για το πανό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για το νέο συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας πως ο διεθνής φορ θα είναι ο κύριος παίκτης ενός κορμού από Έλληνες παίκτες πάνω στους οποίους θα βασιστούν οι «ερυθρόλευκοι».

Με αφορμή την ανανέωση του Μήτρογλου, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να κρατάει τους παίκτες που επιθυμεί στο ρόστερ του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ για το πανό.

Τέλος, απάντησε στα όσα ακούγονται κατά της ομάδας, λέγοντας: «Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν, να φτιάξουν ομάδες και όχι λάσπη. Όσο δεν αλλάζουν μυαλά θα μένουν πίσω...».

Αποσπάσματα της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού:


Για τον Μήτρογλου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έμεινε ο Κώστα στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι χάρηκα για αυτό όλη η Ολυμπιακή οικογένεια. Από τη πρώτη στιγμή σας είχαμε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να θέσει θέμα ρήτρα και δικαιωθήκαμε. Υπάρχει μια γενιά νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών μέσα σε αυτούς είναι και ο Κώστας που θα είναι ο κορμός του Ολυμπιακού που ονειρευόμαστε. Σας το έχω ξαναπεί… Όποιον παίκτη θέλουμε στον Ολυμπιακό, τον κρατάμε»

Για την τιμωρία και το πανό:

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα και γι αυτό πρέπει κι εμείς να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί.

Να προσέχετε και εσείς αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρίσκει αφορμές να τιμωρήσει την ομάδα μας. Η UEFA βάζει τους κανόνες και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε ότι μας ζητούν, αλλά γενικά δεν θέλω, όπως ξέρω ότι δε θέλετε και εσείς, ούτε παράξενα πανό, ούτε σημαίες, για να μην λέει και ο καθένας μετά ότι θέλει…

Δεν είναι αμαρτία να είναι ακόμα και μια θέση κενή στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και θα τη δουν τηλεοπτικά τα 2/3 του πλανήτη;»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα γράφονται κατά του Ολυμπιακού:

«Στην Ελλάδα βλέπετε τι συμβαίνει. πάντα φταίνε οι άλλοι. Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν, να φτιάξουν ομάδες και όχι λάσπη! Έτσι ποτέ κανένας δεν πήγε μπροστά!», είπε αρχικά για τα όσα γράφονται για τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης.

«Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και δε μίλησε κάνεις! Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο διαιτητής, έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτι, δεν μας έδωσε άλλο ένα, επίσης πεντακάθαρο (στον Μπονγκ) και πάλι μας λένε για διαιτησίες», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Δεν ασχολούμαστε, μεγαλώνουμε τον Ολυμπιακό κάθε μέρα, κοιτάζουμε τα όνειρα μας και συνεχίζουμε.

Και αυτοί, όσο δεν αλλάζουν μυαλά θα μένουν πίσω... Ο Ολυμπιακός και όσοι βρίσκονται σε αυτόν παλεύουν σκληρά για έναν Ολυμπιακό νικητή όπως επιβάλλει η μοίρα του συλλόγου να είναι ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και αυτό μονό τυχαίο δεν είναι. Η χαρά μου είναι διπλή που αυτό γίνεται με τους Έλληνες να είναι η ψυχή αυτής της ομάδας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.