Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέβες: «Και 30 γκολ να πετύχω, δεν θα με καλέσουν στην εθνική Αργεντινής»

Τέβες: «Και 30 γκολ να πετύχω, δεν θα με καλέσουν στην εθνική Αργεντινής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 22:48
Σίγουρος πως ακόμα και εάν πετύχει 30 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους δεν θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Αλεχάντρο Σαμπέγια για την αποστολή της Αργεντινής ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος τόνισε πως κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα είναι… διακοπές.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνική Αργεντινής από το 2011, καθώς ο Αλεχάντρο Σαμπέγια δεν τον έχει καλέσει ποτέ σε αγώνα της «αλμπισελέστε»!

Γι’ αυτό και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε πως ακόμα και εάν πετύχει 30 γκολ, δεν θα κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Υποθέτω πως ακόμα και εάν πετύχω 30 γκολ φέτος, δεν θα κληθώ στην αποστολή της Αργεντινής Δεν μου έχει δοθεί καμία ευκαιρία και με πονάει να παρακολουθώ την εθνική μου ομάδα από την τηλεόραση» τόνισε ο Τέβες ο οποίος πρόσθεσε πως κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ θα βρίσκεται σε… διακοπές:

«Μουντιάλ; Θα είμαι σε διακοπές. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου που δεν θα παίξω στα γήπεδα της Βραζιλίας. Έχω ήδη συμμετάσχει σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα».

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία θα έπαιζε και χωρίς μισθό:

«Έχω υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και στη συνέχεια πιθανότατα θα επιστρέψω στη Μπόκα Τζούνιορς. Θα ήθελα τα παιδιά μου να με δουν να παίζω με τη φανέλα της Μπόκα. Θα έπαιζα εκεί και χωρίς χρήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.