Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μιλίνκοβιτς, παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος

Τέλος ο Μιλίνκοβιτς, παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 17:59
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε το παρών στη σημερινή μεσημεριανή προπόνηση του Άρη στο «Δασυγένειο» και παρουσιάστηκε στους παίκτες της ομάδας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα. «Μένουν 18 παιχνίδια, αφήστε τους να λένε πως είμαστε τελειωμένοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα αντικαταστήσει τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Ο Παπαδόπουλος έφτασε λίγο μετά τις 14:30 στο «Δασυγένειο» και περίπου στις 15:00 έδωσε το παρών και ο Λάμπρος Σκόρδας ο οποίος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο τεχνικό της ομάδας που καλείται να σώσει τον Άρη από τον υποβιβασμό.

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Άρης μπορεί να μείνει στη κατηγορία:

«Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Δε θα ήμουν εδώ αν δεν είχα πετύχει πέρσι. Μένουν 18 ματς και πρέπει να έχουμε διάρκεια. Πολλοί λένε πως είμαστε τελειωμένοι. Αφήστε τους να το λένε. Πέρσι κανείς δεν περίμενε να μείνει ο Άρης. Φέτος η ομάδα πάει να πέσει αγωνιστικά και όχι διοικητικά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά θα σωθούμε.

Δεν περίμενα ότι θα είναι, αυτή την εποχή, τελευταίος ο Άρης. Στόχος είναι να βάλουμε, από κάτω, τις άλλες ομάδες. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι και η κάθε προπόνηση. Αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί μου και οι συνεργάτες μου. Δεν περιμένουμε την τύχη. Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες, γιατί έχουν τελειώσει. Υπεύθυνοι είμαστε εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά για να μείνουμε στην κατηγορία, όπως έγινε και πέρσι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.