Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόνο τα τυπικά για Παπαδόπουλο στον Άρη

Μόνο τα τυπικά για Παπαδόπουλο στον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 14:23
Μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε ο Σούλης Παπαδόπουλος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση να βρίσκεται στο «Δασυγένειο» για προπόνηση το μεσημέρι.

Το όνομα του Σούλη Παπαδόπουλου ήρθε αμέσως στο προσκήνιο από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση τους «κίτρινους», και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνα τεχνικός θα επιστρέψει στον Άρη.

Παράλληλα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του, και το μεσημέρι θα βρεθεί και αυτός στο «Δασυγένειο» προκειμένου να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκεί αναμένεται να είναι και ο Σούλης Παπαδόπουλος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για προπόνηση.

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας σαν προπονητής της ομάδας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εμφανίστηκε δικαιωμένος για την επιστροφή του:

«Ήταν άδικος ο τρόπος που έφυγα το καλοκαίρι και είχα στο μυαλό μου την επιστροφή. Ίσως ένας λόγος που δεν είχα εργαστεί μέχρι τώρα να ήταν κι αυτός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.