Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σπανός: «Πάλι δώσαμε νίκη στον αντίπαλο με δικό μας λάθος, η κατάσταση είναι δύσκολη»

Σπανός: «Πάλι δώσαμε νίκη στον αντίπαλο με δικό μας λάθος, η κατάσταση είναι δύσκολη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2023 22:35
Ο Δημήτρης Σπανός εξέφρασε το παράπονο του για την έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του στο φινάλε του αγώνα με τον Βόλο και παραδέχτηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για τον Ιωνικό όσον αφορά την παραμονή.

Ο Ιωνικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Βόλο στην Νίκαια μετά από πέναλτι που υπέπεσε ο Τσιγκρίνσκι στο 90ο λεπτό.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός στάθηκε στον τρόπο που ήρθε η ήττα, ενώ σε σχόλιο του για τη συνέχεια, δήλωσε πως η ομάδα έχει δυνατότητες να σωθεί αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός στην κάμερα της Cosmote TV:


«Νομίζω σε γενικές γραμμές το παιχνίδι έγερνε προς την πλευρά μας αλλά για να πάρεις ένα παιχνίδι πρέπει να είσαι σοβαρός, να είσαι συγκεντρωμένος, έξυπνος για 90’-95’ λεπτά. Θεωρώ πως πάλι δώσαμε τη νίκη στον αντίπαλο με ένα δικό μας λάθος. Η προσπάθεια έγινε αλλά δεν αρκεί».

Αν ήταν θέμα συγκέντρωσης στο φινάλε: «Νομίζω έτσι ξεκίνησε η δημιουργία της ευκαιρίας, το πέναλτι του αντιπάλου. Χάθηκαν 3-4 ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε όμως δεν κερδίζεις με τα λόγια. Πρέπει να το δείξεις».

Για το αν ο Ιωνικός μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση: «Κοιτάξτε, η κατάσταση είναι δύσκολη και σήμερα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι πεσμένη. Νομίζω ότι έχει δυνατότητες, έχει σίγουρα δυνατότητες να σωθεί. Αλλά νομίζω πάντα κάτι φταίει. Δεν πρέπει να φταίει τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να παίρνουμε τα παιχνίδια γιατί ξέρετε το να κερδίσεις είναι και ικανότητα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.