Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς-Αλίς 3-0: Εύκολη επικράτηση και προχωράει στο Australian Open o Στέφανος

Τσιτσιπάς-Αλίς 3-0: Εύκολη επικράτηση και προχωράει στο Australian Open o Στέφανος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/1/2023 12:35
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Κεντέν Αλίς και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε κυρίως στο τρίτο σετ αλλά με 6-3, 6-4, 7-6 (6) μέσα σε δύο ώρες δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους και θα βρεθεί έτσι στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, έκανε το break στο τέταρτο game και κρατώντας το σερβίς του έφτασε στο 4-1. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη πίεση.

Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε και ο Στέφανος με όπλο το σερβίς του είχε το προβάδισμα για να φτάσει σε νέο break για το 3-2 στο δεύτερο σετ. Έπειτα χρειάστηκε απλά να δείξει χαρακτήρα για να έρθει σχετικά εύκολα το 6-4 που του έδωσε ισχυρότατες βάσεις νίκης.

Το τρίτο σετ ήταν αυτό που είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι αν και ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-0 και φαινόταν να ελέγχει το ρυθμό. Στη συνέχεια όμως ο Αλίς έκανε την αντεπίθεση του, πήρε τέσσερα συνεχόμενα game και ένα προβάδισμα για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Τσιτσιπάς όμως έδειξε χαρακτήρα, ισοφάρισε σε 4-4 και στη συνέχεια οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie break όπου μπορεί ο Στέφανος να βρέθηκε με 3-0 πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε την πρόκριση του στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.