Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας – Λεβαδειακός 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους Βοιωτούς

Αστέρας – Λεβαδειακός 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους Βοιωτούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2023 19:01
Αστέρας και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τρίπολη, με τους Βοιωτούς να παίζουν με παίκτη παραπάνω από το 24ο λεπτό λόγω απερίσκεπτης αποβολής του Ριέρα αλλά να μην το εκμεταλλεύονται.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Λεβαδειακό στην Τρίπολη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Ματς με χαμηλό τέμπο σ’ όλο το παιχνίδι, με τους Αρκάδες να ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, σπαταλώντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρεγκίς (19’, 40’). Ωστόσο η αποβολή του Ριέρα στο 24’ με δύο κίτρινες σ’ ένα λεπτό, για φάουλ στον Μουτίνιο και παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ, έκανε πολύ δύσκολο το έργο των γηπεδούχων, που στο δεύτερο ημίχρονο υποχρεώθηκαν σε αμυντικό ρόλο.

Ο Λεβαδειακός παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε να απειλήσει στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Βρακά (77’) που έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Οι Βοιωτοί υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, οι ακραίοι δεν κατάφεραν να υποστηρίξουν τον Δούμτσιο στην επίθεση και ο Αστέρας με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησε το 0-0 ως το τέλος.

Ήταν η 9η ισοπαλία για τον Αστέρα, ο οποίος έφτασε τους 18 βαθμούς και πέρασε προσωρινά στην 9η θέση με +1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός έφτασε τις 6 ισοπαλίες και προσπέρασε με +1 την Λαμία στην 12η θέση, ρίχνοντας την ξανά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.