Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Μούντρικ με 100 εκατ. ευρώ!

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Μούντρικ με 100 εκατ. ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2023 18:18
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον Ουκρανό εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο 8,5 ετών (!) με τους Λονδρέζους. Στα 70+30 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Μιχάιλο Μούντρικ στην Τσέλσι, με τον Ουκρανό εξτρέμ να ντύνεται στα μπλε έως το καλοκαίρι του 2031.

Ο συνιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας, Μπεχντάντ Εγκχμπάλι συναντήθηκε χθες (14/1) στην Τουρκία με τον πρόεδρο της Σαχτάρ, Ρινάτ Ακχμέντοβ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα η μεταγραφή θα κοστίσει στην Τσέλσι το ποσό των 70 εκατ. ευρώ και άλλα 30 εκατ. ευρώ περιλαμβάνονται ως μπόνους επίτευξης στόχων. Ο 22χρονος βρέθηκε μάλιστα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το παιχνίδι της νέας του ομάδας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ουκρανική σημαία.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε αρκετά η Άρσεναλ αλλά δεν επιθυμούσε να καταβάλλει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ που ήθελε η Σαχτάρ. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες ο Μούντρικ ανέβαζε διαρκώς story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον έδειχναν με φανέλα της Άρσεναλ και τον ίδιο να παρακολουθεί τα παιχνίδια των «κανονιέρηδων». Ωστόσο η μεταγραφή του στην Άρσεναλ δεν έγινε ποτέ και ο ίδιος κατέληξε στη δυτική πλευρά του Λονδίνου.

Ο 22χρονος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν μετράει 10 γκολ και 8 ασίστ σε 18 παιχνίδια με την Σαχτάρ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια της ουκρανικής ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Συνολικά μετράει 44 συμμετοχές με την Σαχτάρ, έχοντας συνολικά 12 γκολ και 17 ασίστ. Ο ίδιος είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.