Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια στους «8» και οι διασταυρώσεις ως τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια στους «8» και οι διασταυρώσεις ως τον τελικό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/1/2023 23:11
Γνωστές έγιναν οι επτά από τις οκτώ ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Πώς διαμορφώνονται τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις ως τον τελικό.

Συμπληρώθηκε κατά 7/8 το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23, με τους Απόλλωνα Παραλιμνίου, Άρη, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό να «σφραγίζουν» το εισιτήριο για την οκτάδα. Απομένει η ρεβάνς Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00), με τους Σερραίους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Άρης. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει -εκτός απροόπτου- τον Πανσερραϊκό, ενώ η Λαμία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου της Γ’ Εθνικής, έχοντας «χρυσή» ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου για 4η φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Άρης
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός ή Απόλλων Καλαμαριάς
Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία

Ημερομηνίες Αγώνων: 17-19 Ιανουαρίου & 24-26 Ιανουαρίου

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη γίνει η κλήρωση όσον αφορά τα «ζευγαρώματα» στα ημιτελικά. Ο νικητής από το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός ή Απόλλων Καλαμαριάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός-Άρης, ενώ ο νικητής του Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία θα αναμετρηθεί με το νικητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:

AEK/(Πανσερραϊκός/Απόλλων Καλαμαριάς) - Ολυμπιακός/Άρης

Απόλλων Παραλιμνίου/Λαμία - ΠΑΟΚ/Παναθηναϊκός

Ημερομηνίες Αγώνων: 7-9 Φεβρουαρίου & 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.