Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2: Χορταστικό παιχνίδι, «σφράγισαν» την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι (video)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2: Χορταστικό παιχνίδι, «σφράγισαν» την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/1/2023 22:55
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.και σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Με αρκετές αλλαγές αγωνίστηκαν αμφότεροι.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και ρυθμό ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα με τον Τζοβάρα στο 8' αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή με τους Σισέ (38') και Μαρσέλο (45+1'). Ο Κωτσόπουλος στο 48' με ωραίο τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά ελεύθερα και χωρίς πίεση αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος.

Οι ερυθρόλευκοι έτσι ετοιμάζονται για τα παιχνίδια με τον Άρη τον οποίο αντιμετωπίζει και την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ατρόμητος στρέφει όλη την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Λαμία το Σάββατο.

Προβάδισμα Ατρομήτου, ανατροπή Ολυμπιακού

Το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να μην άφηνε πολλά περιθώρια ελπίδας στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στην αρχή του παιχνιδιού. Ο Τζοβάρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από βαθιά μπαλιά του Οικονομίδη και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τζολάκη γράφοντας το 1-0 στο 9'.



Οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να απαντήσουν άμεσα και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μασούρα στο 14'. Ένα λεπτό μετά μάλιστα ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε παρόμοια αντίδραση και στην προσπάθεια του Κασάμι, κρατώντας έτσι την ομάδα του μπροστά στο σκορ.


Η ομάδα του Περιστερίου έβγαινε μπροστά, είχε μία ακόμη τελική με τον Οικονομίδη στο 22' αλλά ο Τζολάκης δεν ανησύχησε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρσέλο προσπάθησε να απειλήσει με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ήταν άστοχος και ο Γιαννιώτης δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Ο Ολυμπιακός στο 35' βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με γυριστό του Κασάμι μέσα στην περιοχή, όμως ο Ελβετός ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι παίκτες του Μίτσελ έβρισκαν χώρους, στο 37' ο Μασούρας σε μία ωραία αντεπίθεση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Το γκολ της ισοφάρισης τελικά δεν ήρθε από κάποιον μεσοεπιθετικό αλλά από τον Σισέ και μάλιστα σε φάση στο ανοιχτό παιχνίδι. Ο Ελ Αραμπί συνεργάστηκε ωραία με τον Ροντρίγκες, αυτός έκανε τη συρτή σέντρα ο Γιαννιώτης απομάκρυνε αλλά ο Σενεγαλέζος στόπερ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1.



Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου μάλιστα ο Ολυμπιακός έφτασε στην ανατροπή, με τον Μπουχαλάκη να βγάζει τη σέντρα και τον Μαρσέλο με εναέριο βολέ να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ.



Μπήκε πάλι δυνατά ο Ατρόμητος, έπεσε ο ρυθμός μετά την ισοφάριση

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όπως και το πρώτο, με γκολ. Ο Ρομπάιγ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κωτσόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.



Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο ευκαιρίες έπειτα να βρουν και άλλο ένα τέρμα αλλά τόσο ο Κωτσόπουλος όσο και ο Τζοβάρας δεν μπόρεσαν να πετύχουν αυτό που ήθελαν. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε όλο και περισσότερο, με τις δύο ομάδες να σκέφτονται και τις αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν αύξησαν την πίεση από ένα σημείο και έπειτα και έτσι το τελικό σφύριγμα έφερε την μεταξύ τους ισοπαλία.

Ατρόμητος:(Κόουλμαν) Γιαννιώτης, Πομόνης (71' Κεσχρίντα), Χατζηισαΐας (78' Κιάρτασον), Στρούγγης, Αθανασίου (72' Ντε Μποκ), Κλωναρίδης, Οικονομίδης, Φριτζόνσον (71' Έρλινγκμαρκ, Τζοβάρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας

Ολυμπιακός:(Μίτσελ) Τζολάκης, Σισέ, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μαρσέλο, Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Ροντρίγκες (67' Βρουσάι), Μασούρας (72' Ουί-Τζο Χουάνγκ), Ελ Αραμπί (77' Βαλμπουενά)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.