Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο μέσο Αντρέι Σάντος

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο μέσο Αντρέι Σάντος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2023 17:13
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ Αντρέι Σάντος από την Βάσκο Ντα Γκάμα έναντι 12,5 εκατ. ευρώ.

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου βρίσκεται και επίσημα στο δυναμικό της Τσέλσι. Ο λόγος για τον Αντρέι Σάντος, με τον 18χρονο Βραζιλιάνο μέσο να βάζει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο με τους «μπλε», ενώ το ποσό της μεταγραφής από την Βάσκο Ντα Γκάμα αγγίζει τα 12,5 εκατ. ευρώ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Σάντος ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της Βάσκο τη φετινή σεζόν στην Σέριε Β, σημειώνοντας 8 γκολ σε 33 παιχνίδια και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Πρόκειται για έναν box-to-box μέσο που προσφέρει πολλά τρεξίματα, αρκετά κοψίματα, τεχνική και πατάει συχνά στην περιοχή για σουτ.

Αξιοσημείωτες οι δηλώσεις του παλαίμαχου Βραζιλιάνου άσου Ζουνίνιο Περναμπουκάνο για τον Σάντος τον Ιούλιο: «Δεν έχω δει τέτοιον παίκτη όσο έτοιμο όσο αυτόν στα 18. Σωματικά είναι ένα τέρας, Τεχνικά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν θα γίνει καλύτερος από εμένα, θα γίνει πολύ καλύτερος από εμένα».

Μετά τις υπογραφές, ο νεαρός Βραζιλιάνος δήλωσε: «Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Αυτός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις όπως η Πρέμιερ Λιγκ, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Οι παίκτες εδώ είναι τόσο καλοί και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Photo Credit: chelseafc.com




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.