Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα πια. Δόξα τω Θεώ που μου τα έδωσε όλα»

Μέσι: «Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα πια. Δόξα τω Θεώ που μου τα έδωσε όλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2022 22:36
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εμφανώς συγκινημένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και ευχαρίστησε το Θεό που του έδωσε τα πάντα. Ο ίδιος αφιέρωσε το τρόπαιο στον λαό της Αργεντινής ενώ αποκάλυψε πως θέλει να παίξει κάποια παιχνίδια με την «αλμπισελέστε» ως πρωταθλητής κόσμου.

Κορεσμένος από τίτλους και επιτυχίες δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ηγέτης της Αργεντινής έκανε δηλώσεις με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια και ευχαρίστησε τον Θεό που του έδωσε τα πάντα στο ποδόσφαιρο.

Ο 35χρονος δήλωσε ότι ανυπομονεί να βρεθεί στην Αργεντινή και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου ενώ αποκάλυψε πως θέλει να συνεχίσει στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ:

«Είναι τρέλα, είναι το πιο όμορφο πράγμα. Κοίτα το (δείχνει το τρόπαιο στον δημοσιογράφο), είναι πανέμορφο. Το ήθελα πολύ. Ο Θεός θα μου το έδινε, είχα την αίσθηση ότι ήταν αυτή η φορά. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αλλά τα καταφέραμε.

Ανυπομονώ να πάω στην Αργεντινή για να δω πόσο τρελά θα είναι. Προφανώς ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με αυτό, δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα πια. Δόξα τω Θεώ που μου έδωσε τα πάντα. Κλείνοντας σχεδόν έτσι την καριέρα μου, είναι εντυπωσιακό. Μετά από αυτό, τι θα γίνει; Κατάφερα να πάρω το Κόπα Αμέρικα, το Παγκόσμιο Κύπελλο… Ήρθε σχεδόν στο τέλος.

Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αυτό που κάνω. Απολαμβάνω να είμαι στην Εθνική ομάδα, σε αυτό το γκρουπ, θέλω να συνεχίσω να ζω μερικά παιχνίδια ακόμα ως παγκόσμιος πρωταθλητής.

Είναι το μικρό όνειρο οποιουδήποτε, ήμουν τυχερός που πέτυχα τα πάντα και αυτό που μου έλειπε είναι εδώ
», είπε πριν δώσει στο τρόπαιο ένα ακόμα φιλί και το αφιερώσει στον λαό της Αργεντινής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.