Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Φιορεντίνα με τρομερή ανατροπή «έκλεισε» θέση στην Ευρώπη πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Η Φιορεντίνα με τρομερή ανατροπή «έκλεισε» θέση στην Ευρώπη πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/5/2024 00:43
Με μία «μυθική» ανατροπή στο φινάλε η Φιορεντίνα επικράτησε 3-2 της Κάλιαρι στη Σαρδηνία για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α και εξασφάλισε πως η επόμενη σεζόν θα την βρει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα της Φλωρεντία έδιωξε έτσι από πάνω της ένα μεγάλο άγχος, γνωρίζοντας πως θα βρίσκεται στο Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης σεζον -στη χειρότερη περίπτωση- και πάει με καλή ψυχολογία στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena την τετάρτη 29 Μαΐου.

Στα του ματς στο 39΄ ο Τζάκομο Μποναβεντούρα, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «βιόλα», αλλά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Ντεϊόλα.

Το φινάλε ήταν όμως δραματικό καθώς στο 87' ο Κίνγκστον με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έφερε προσωρινά... τούμπα το ματς δίνοντας την πρωτοπορία στο σκορ στους γηπεδούχους, ωστόσο, στο 89' ο Γκονζάλες ισοφάρισε για τους «βιόλα» και στο 90'+12 ο Αρτούρ Μέλο με πέναλτι που κέρδισε ο Μπελτράν διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.