Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ ο Σίλντενφελντ

Νοκ άουτ ο Σίλντενφελντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2013 19:12
Νοκ άουτ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειαού τέθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά έμεινε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός ο οποίος όπως φαινόταν δεν υπολογίζονταν για θέση βασικού στην αυριανή αναμέτρηση, υπέστη τράβηγμα στον ορθό μηριαίο κατά την εκτέλεση μίας άσκησης και εγκατέλειψε το πρόγραμμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι ανησυχητικό, όμως ο διεθνής άσος είναι πιθανό να απουσιάσει από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μάρκους Μπεργκ όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι που ωστόσο ανεβάζει ρυθμούς ώστε να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Αντίθετα ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 19χρονο Ουρουγουανό επιθετικό, Αντριάν Μπαλμπόα.

Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δούλεψε σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις στημένες φάσεις που έχουν αποδειχθεί «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.