Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαρούμενος που θα επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Ντρογκμπά

Χαρούμενος που θα επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο Ντρογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2013 19:04
Ευτυχισμένος που θα επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» -έστω και ως αντίπαλος- είναι ο Ντιντιέ Ντρογμπά, όπως δήλωσε σε σχόλιο του για την κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε τη Γαλατασαράι απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Ιβοριανός επιθετικός αποχώρησε ως «ήρωας» το καλοκαίρι του 2012 από την Τσέλσι καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τους «μπλε» κόντρα στη Μπάγερν, με τον ίδιο να επιστρέφει πλέον για πρώτη ως αντίπαλος στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» για την αναμέτρηση της Γαλατασαράι με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μάλιστα ο 35χρονος επιθετικός τόνισε πως είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος της διοργάνωσης αφού όπως δήλωσε, θα παίξει δύο φορές στο σπίτι του:

«Τι κλήρωση… Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στην διοργάνωση. Για δυο παιχνίδια θα παίξω στο σπίτι μου. Τα λέμε σε λίγους μήνες», δήλωσε ο Ντρογμπά ο οποίος πλην του Τσάμπιονς Λιγκ, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, τέσσερα Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και δύο Κομνιούνιτι Σιλντ στα 8 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.