Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μπουσκέτς αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας

Ο Μπουσκέτς αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/12/2022 14:36
Την απόσυρσή του από την Εθνική Ισπανίας ανακοίνωσε την Παρασκευή (16/12) ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Στα 34 του χρόνια ο Καταλανός αμυντικός χαφ αποφάσισε να σταματήσει από τους «φούριας ρόχας», έχοντας προλάβει να καταγράψει 143 συμμετοχές και 2 γκολ, από το 2009 έως το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον τελευταίο του αγώνα να είναι ο αποκλεισμός στη φάση των «16» από το Μαρόκο στα πέναλτι.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα αποφάσισε ότι αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα του, έχοντας καταφέρει πάντως να στεφθεί πρωταθλητής κόσμου το 2010 στη Νότια Αφρική και πρωταθλητής Ευρώπης δύο χρόνια αργότερα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι μετά από σχεδόν 15 χρόνια και 143 αγώνες ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον μακρύ δρόμο. Από τον Βιτσέντε ντελ Μπόσκε που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω, μέχρι τον Λουίς Ενρίκε που με έκανε να απολαύσω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ επίσης τους Ζουλέν Λοπετέγκι, Φερνάντο Ιέρο και Ρόμπερτ Μορένο για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και όλο το προσωπικό.

Και φυσικά κάθε έναν από τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους παλέψαμε μαζί για να πάει η ομάδα εκεί που της άξιζε, με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία, αλλά πάντα δίνοντας τα πάντα και με τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια.
Δεν θέλω να ξεχάσω κανένα μέλος της αποστολής, που, όντας στο παρασκήνιο, ήταν εξίσου σημαντικό (φυσιοθεραπευτές, γιατροί, φροντιστές, εκπρόσωποι, διατροφολόγοι, προσωπικό, Τύπος, ασφάλεια, ταξίδια κ.λπ...).

Επίσης, προέδρους, διευθυντές, αθλητικούς διευθυντές και αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπήρξαν μέλη της ομοσπονδίας.

Προς όλους τους followers, για την καθημερινή υποστήριξη που λαμβάνουμε και ειδικά όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Τότε είναι που είσαι πιο απαραίτητος. Σας ευχαριστώ όλους.

Και φυσικά, το πιο σημαντικό, την οικογένειά μου. Γιατί με στηρίζει ανά πάσα στιγμή και σε όλες μου τις αποφάσεις και μοιράζομαι αυτό το μονοπάτι μαζί τους, ενώ έλειπα πολλές μέρες και με έκαναν να νιώθω πάντα κοντά για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.