Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

FIFA: Ανακοίνωσε Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με 32 ομάδες από το 2025!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/12/2022 13:18
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων που θα ξεκινήσει το 2025 με τη συμμετοχή 32 ομάδων.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ψάχνει νέους τρόπους για να κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν της και ο Ινφαντίνο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον τελικό του Μουντιάλ έδωσε νέες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της FIFA αποκάλυψε πως το 2025 θα διοργανωθεί Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με 32 ομάδες, χωρίς όμως ακόμα να γίνουν γνωστές παραπάνω πληροφορίες ούτε και ο τρόπος διεξαγωγής.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί στο Μαρόκο το Φεβρουάριο του 2023, στο οποίο θα λάβουν μέρος επτά ομάδες. Οι πέντε είναι ήδη γνωστές, (Ρεάλ Μαδρίτης, Φλαμένγκο, Σίατλ Σάουντερς, Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, Όκλαντ Σίτι) και μένει να μάθουμε τις άλλες δύο, με τον νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας και τον πρωταθλητή του Μαρόκου να είναι αυτοί που θα πάρουν τις θέσεις.