Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συγκλόνισε ο Μπακασέτας στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ: «Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ πάλευα με την κατάθλιψη»

Συγκλόνισε ο Μπακασέτας στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ: «Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ πάλευα με την κατάθλιψη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2022 21:00
Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού και στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως πάλευε με το τέρας της κατάθλιψης.

Συγκλόνισε ο Τάσος Μπακασέτας κατά την παραλαβή του βραβείου του από τον ΠΣΑΠΠ ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός χαφ οδήγησε πέρσι την Τράμπζονσπορ στην κορυφή του πρωταθλήματος της Τουρκίας και μιλώντας στην βράβευσή του στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ συγκλόνισε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την προηγούμενη φορά που ήταν στα βραβεία, πάλευε με την κατάθλιψη.

Ο αρχηγός της Εθνικής έθιξε επίσης το θέμα των υποδομών για τους ποδοσφαιριστές των μικρών κατηγοριών, οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα του ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας. Ο ίδιος ευχαρίστησε την οικογένεια του Άλκη που έδωσε το παρών στην τελετή βραβείων.

Αναλυτικά ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας τόνισε τα εξής:

Συγχαρητήρια για αυτή την όμορφη εκδήλωση. Είναι ωραίο να βλέπεις άτομα που έχεις χρόνια να δεις. Θα ήθελα να σχολιάσω μερικά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Άλκη για αυτή τη δύναμη ψυχής που έδειξαν και ήρθαν εδώ. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία αυτοί οι άνθρωποι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που παραβρεθήκανε εδώ σήμερα.

Δεν μπορώ να μη σχολιάσω για τις μικρότερες κατηγορίες, την Super League 2. Διότι είναι διαφορετικά να βλέπεις από την τηλεόραση τους φίλους σου να παίζουν σε απαράδεκτα γήπεδα για το 2022. Να σου λένε για το που κάνουν προπόνηση, τα γήπεδα που κάνουν προπόνηση, ότι δεν έχουν τα πολύ απλά πράγματα. Το πιο λυπηρό είναι να βλέπεις τους ανθρώπους που το ζούνε καθημερινά, τις εκφράσεις των προσώπων τους, σου δείχνουν ότι έχουν ανάγκη για καλύτερες συνθήκες, τα πιο απλά πράγματα. Είναι κάτι που πρέπει να μας βάλει να σκεφτούμε όλοι μας. Οι μικρές κατηγορίες είναι ο πυρήνας του ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας. Γιατί δεν το είπε κανείς αυτό. Η Εθνική ομάδα μας έχει ανάγκη από Έλληνες ποδοσφαιριστές Βλέπουμε την Κροατία. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 11, 5 εκατ. πληθυσμός. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να το κάνουν από ευχαρίστηση. Συγκεκριμένα οι παίκτες που αγωνίζονται στη Β' κατηγορία είναι ήρωες γιατί το κάνουν από καθαρή αγάπη. Όταν βρίσκεσαι σε πιο υψηλό επίπεδο μπαίνουν κι άλλα πράγματα στη μέση αλλά αυτοί το κάνουν από καθαρή αγάπη.

Έχουμε σαν αθλητές αρκετές διακρίσεις όταν σε ψηφίζουν οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι ακόμα καλύτερος. Θα είμαι ειλικρινής. Τα συναισθήματά μου είναι λίγο ανάμεικτα. Την τελευταία φορά που ήμουν σε αυτή τη σκηνή πάλευα με την κατάθλιψη. Δεν το λέω για να το παίξω κάτι, οτιδήποτε, απλά θέλω να περάσω δύο μηνύματα. Δεν είμαστε ρομπότ. Είμαστε και εμείς άνθρωποι. Σκεφτόμαστε, προβληματιζόμαστε, περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν συνάδελφοί μου με πολύ χειρότερα, γι’ αυτό το λέω. Όλοι περνάμε δύσκολα αλλά πρέπει πάντα να δουλεύουμε, να μην τα παρατάμε ποτέ, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όταν κάποιος βάζει. όλο σου το είναι σε κάτι είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα το πετύχει. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ πολύ για όλα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν σε αυτό το σημείο.

Συγκλόνισε ο Μπακασέτας στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ: «Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ πάλευα με την κατάθλιψη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.