Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Σιωπηλός αποκλεισμός του Λαόθ από την συνέχεια της διοργάνωσης

Μουντιάλ 2022: Σιωπηλός αποκλεισμός του Λαόθ από την συνέχεια της διοργάνωσης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/12/2022 20:57
Ο Ματέο Λαόθ δεν θα «σφυρίξει», πλέον, άλλους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Ισπανός διαιτητής γνώρισε... πρόωρο τέλος στη συμμετοχή του στη διοργάνωση μετά τα όσα συνέβησαν στον προημιτελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και στην Ολλανδία.

Ένα επεισοδιακό ματς που προκάλεσε πολλές διαμάχες γύρω από τον έμπειρο ρέφερι. Κάτι που σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης, στάθηκε πολύ δύσκολο στο να του ανατεθούν κι άλλοι αγώνες στη συνέχεια.

Ωστόσο, σε τεχνικό επίπεδο, η FIFA ενέκρινε ιδιαίτερα την απόδοσή του σε αρκετές αποφάσεις , αλλά ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο πως θα έπρεπε να είχε δείξει περισσότερες κίτρινες κάρτες και ακόμη και κάποιες κόκκινες.

Με τις ταραχές που προκλήθηκαν μετά τον αγώνα, του συστήθηκε να μην διαιτητεύσει σε άλλον αγώνα του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αξιολόγηση, στα 139' λεπτά της αναμέτρησης, Ολλανδία-Αργεντινή, ο Λαόθ δεν υπέπεσε σε σοβαρά και πολλά λάθη, αλλ΄ρόλο ίσως έπαιξε και η σκληρή κριτική του Λιονέλ Μέσι μετά το ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Marca», ο ρέφερι από την Βαλένθια ήταν ένα από τα φαβορί του υπεύθυνου διαιτησίας της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, για να «σφυρίξει» στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.