Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκαλόνι: «Εξαιρετική ομάδα η Κροατία, δεν παίζουμε μόνο για τον Μέσι»

Σκαλόνι: «Εξαιρετική ομάδα η Κροατία, δεν παίζουμε μόνο για τον Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2022 19:02
Ο Λιονέλ Σκαλόνι έπλεξε το εγκώμιο της Κροατίας, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα, τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν παίζει μόνο για τον Μέσι αλλά για όλη την Αργεντινή.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής εν όψει του ημιτελικού με την Κροατία:

Για τον ημιτελικό: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι εξαιρετική ομάδα και παίζει άριστα στο Μουντιάλ. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες και γι’ αυτό θα είναι ένας εξαιρετικός αγώνας. Θα μας κάνουν δύσκολα τα πράγματα, διαθέτουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα μεταξύ τους, μια πραγματική αίσθηση ομάδας».

Για τη συμπεριφορά των παικτών στο ματς με την Ολλανδία: «Ο αγώνας προκαλεί συγκινήσεις, οι παίκτες μερικές φορές είναι εν βρασμώ και αντιδρούν στις αποφάσεις του διαιτητή που πρέπει να μοιράσει τη δικαιοσύνη. Ο αγώνας με την Ολλανδία έγινε όπως έπρεπε. Ξέρουμε να χάνουμε και ξέρουμε να κερδίζουμε. Δεν πιστεύω ότι δεν πιστεύουμε ότι ξέρουμε να κερδίζουμε. Και όλα σταματούν όταν ο διαιτητής σφυρίζει το τέλος. Σεβόμαστε την Ολλανδία και τους άλλους αντιπάλους με τους οποίους παίζουμε... Αυτό ισχύει για τον Μέσι και για όλους. Ο Μέσι έχει νοοτροπία νικητή».

Για το αν περιμένει η Κροατία να παίξει επιθετικά ή αμυντικά: «Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι Αργεντινοί ελπίζουν να κερδίσουμε. Παίζουμε για την Αργεντινή, όλοι παίζουν για το έθνος και τις οικογένειες τους. Είμαι πολύ ευγνώμων στους οπαδούς, είναι μαζί μας σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε τι περιμένουν από εμάς και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρουμε. Η Κροατία έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και εξαιρετικούς παίκτες αλλά δεν παίζουν μόνο άμυνα ή μόνο επίθεση. Έχει μεγάλη ομάδα και πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση».Για τον Μόντριτς: «Είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς να αγωνίζεται. Είναι είδωλο για πολλούς από εμάς, όχι μόνο εξαιτίας του παιχνιδιού αλλά και της συμπεριφοράς του. Εάν σου αρέσει το ποδόσφαιρο δε γίνεται να μην σου αρέσουν παίκτες».

Για την ετοιμότητα των Ντε Πολ και Ντι Μαρία: «Δουλέψαμε στην αποθεραπεία, αμφότεροι νιώθουν καλά. Μίλησα με τους κόουτς στο πως θα παίξουμε και έχω μια πιο ξεκάθαρη ιδέα. Έχουμε το δικό μας σύστημα και στυλ. Δεν θα προσαρμοστούμε πάνω στην Κροατία. Νιώθουμε καλύτερα όταν συμπεριφερόμαστε έτσι. Όμως θα πάρουμε επίσης κάποιες αποφάσεις ανάλογα με το τι θα συμβεί στο παιχνίδι».

Για το τι τον ανησυχεί περισσότερο στην Κροατία: «Πάντα κάνουμε το ίδιο, πρώτα αναλύουμε τα προηγούμενα ματς, όσο καλύτερα μπορούμε, επικεντρωνόμαστε και στις αδυναμίες των αντιπάλων. Δεν έχει πολλές η Κροατία, έχει εξαιρετικούς παίκτες. Έκαναν τη ζωή δύσκολη σε πολλούς αντιπάλους, έχουν δυνατά σημεία και επικεντρωνόμαστε στα αδύνατα σημεία τους. Δεν θα μιλήσω γι' αυτά. Μερικές φορές μας βοηθάει, μερικές φορές όχι. Όταν παίζεις εναντίον ενός αντιπάλου που έχει έναν παίκτη όπως ο Μόντριτς, είναι ξεκάθαρο ότι ετοιμάζεσαι για ένα δυνατό ματς. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα καλό ματς. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι η νίκη».

Για το ότι είναι το τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι: «Δεν παίζουμε μόνο για τον Μέσι, αλλά για ολόκληρη την Αργεντινή. Θα ήταν απαραίτητο να κερδίσουμε, και όσον αφορά τον Μέσι, θα δούμε αν θα συνεχίσει να παίζει για την εθνική ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.