Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντάλιτς: «Αυτό είναι θαύμα, εμείς οι Κροάτες δεν είμαστε κανονικοί!»

Ντάλιτς: «Αυτό είναι θαύμα, εμείς οι Κροάτες δεν είμαστε κανονικοί!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2022 21:01
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν έκρυψε τη χαρά του για την ιστορική πρόκριση της Κροατίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ για δεύτερη σερί διοργάνωση, κάνοντας λόγο για θαύμα και πως οι Κροάτες δεν είναι κανονικοί.

Η Κροατία έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη των νοκ-άουτ του Μουντιάλ αποκλείοντας στα πέναλτι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία. Η «Χρβάτσκα» προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για δεύτερη σερί διοργάνωση μετά το Μουντιάλ του 2018 και ο προπονητής της Ζλάτκο Ντάλιτς έκανε δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος για το ιστορικό αυτό επίτευγμα:

«Αυτό είναι θαύμα. Συγχαρητήρια στα αγόρια, σε όλους! Ένα υπέροχο ματς, αποκλείσαμε το μεγαλύτερο φαβορί και λέω σε όλους - αυτή είναι η πραγματική Κροατία. Όταν είναι απαραίτητο, όταν όλα είναι κρίσιμα, είμαστε έτσι! Μην μας υποτιμάτε ποτέ. Είμαι περήφανοι όσο δεν πάει! Όμως αυτό δεν είναι το τέλος», δήλωσε με δάκρια στα μάτια ο Ντάλιτς και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι μια νίκη για όλη την Κροατία αλλά και για τους παίκτες. Όλοι έδωσαν το καλύτερο τους. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους ήταν στον πάγκο οι οποίοι ζουν και υποφέρουν για επιτυχία».

Για τους επικριτές του, ανέφερε: «Θα ήθελα επίσης να χαιρετήσω όλους τους «φίλους» μας που γράφουν για την εθνική ομάδα, αυτό είναι και για εσάς».

Στο τέλος τόνισε: «Ένα μεγάλο χαιρετισμό σε όλους τους Κροάτες, σε όλους όσους μας στηρίζουν, απολαύστε το! Κροάτες βετεράνοι, αυτό ήταν για εσάς! Είμαι πολύ χαρούμενος που εμείς, με τρεισήμισι εκατομμύρια πληθυσμό, μπαίνουμε στους ημιτελικούς για δεύτερη φορά στο μια σειρά, έτσι λοιπόν... θα πω - δεν είμαστε κανονικοί!!!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.