Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι προτάσεις της ημέρας από την Betsson

Οι προτάσεις της ημέρας από την Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/12/2022 00:02
Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση στο Παγκόσμιο. Τέσσερις ομάδες παλεύουν για τα εναπομείναντα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά. Μαρόκο εναντίον Πορτογαλίας και Αγγλία εναντίον Γαλλίας στο κουπόνι της πλατφόρμας της Betsson, προσφέρουν μοναδικές στιγμές και 100% δράση. Χαρίζουν και μια ανεπανάληπτη στοιχηματική εμπειρία, με πληθώρα επιλογών από μια μεγάλη γκάμα αγορών. Το Μαρόκο έχει κάνει την έκπληξη φτάνοντας σε αυτό το σημείο στη διοργάνωση. Η Πορτογαλία με τον τρόπο της εξέπληξε κι εκείνη πολλούς με την εμφάνισή της κόντρα στην Ελβετία (6-1). Η Αγγλία και η Γαλλία πήγαν στο Παγκόσμιο ως υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου και στην πλειονότητα των αγώνων τους έπαιξαν ως τέτοιες. Αναμένεται... τιτανομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες γεμάτες με αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που τις καθοδηγούν από τη μια ο Χάρι Κέιν κι από την άλλη ο Κιλιάν Εμπαπέ.To απόλυτο Quiz ερωτήσεων για το Παγκόσμιο αποκλειστικά στην Betsson

Μαρόκο-Πορτογαλία 17:00 Παγκόσμιο

Στο «Al Thumama Stadium», το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου. Το Μαρόκο τερμάτισε στην πρώτη θέση του Group F. Άρχισε με ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κροατία και συνέχισε με νίκες 2-0 επί του Βελγίου και 2 1 επί του Καναδά. Στα προημιτελικά νίκησε στα πέναλτι 3-0 (0-0 κ.δ., παρ.) την Ισπανία. Είναι μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνά της. Να σημειώσουμε πως έχει δεχθεί μονάχα ένα γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις αντεπιθέσεις και στις στατικές φάσεις. Η Πορτογαλία δεν έπαιξε καλά στη φάση των ομίλων. Πέρασε πρώτη από το Group H με νίκες επί της Γκάνας (3-2) και της Ουρουγουάης (2-0), ενώ ηττήθηκε με 2-1 από τη Νότια Κορέα. Αντιλαμβανόμενος ότι η ομάδα του χρειαζόταν κάτι διαφορετικό, ο Φερνάντο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι έδωσε τα «κλειδιά» στους Μπερνάρδο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες και Ζοάo Φέλιξ. Απελευθερώθηκε η Πορτογαλία, έπαιξε πιο ομαδικά κι ο σέντερ φορ Γκονσάλο Ράμος πέτυχε χατ τρικ. Αναμένεται να ακολουθηθεί η ίδια συνταγή. >Το διπλό της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην Betsson θα βρείτε την Προσφορά Παγκόσμιες Κληρώσεις με σούπερ δώρα* Αγγλία-Γαλλία 21:00 Παγκόσμιο

Στο «Al Bayt Stadium», η Αγγλία κοντράρεται με τη Γαλλία για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου. Αν και από τις ομάδες που σταθερά συμμετέχουν στη διοργάνωση, αυτή είναι η πρώτη φορά που αναμετριούνται σε Παγκόσμιο από το 1982 (3-1 η Αγγλία). Η Αγγλία τερμάτισε στην πρώτη θέση του Group B. Νίκησε με 6-2 το Ιράν και με 3-0 την Ουαλία, ενώ έφερε 0-0 με τις ΗΠΑ. Στους «16» επικράτησε με σχετική άνεση 3-0 της Σενεγάλης. Με 12 γκολ διαθέτει μια πληθωρική επίθεση στην οποία έχουν συμβάλλει οκτώ διαφορετικοί παίκτες. Παράλληλα, όμως, τα πάει καλά και αμυντικά έχοντας κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Το τεστ, όμως, είναι η επίθεση παγκόσμια κλάσης της Γαλλίας και ο... Κιλιάν Εμπαπέ, που μετράει πέντε γκολ στο Παγκόσμιο. Οι Γάλλοι ξεπέρασαν τα προβλήματα των σημαντικών απουσιών τους χάρη στην αποτελεσματικότητά τους στην αντίπαλη περιοχή. Στο Group D νίκησαν με 4-1 την Αυστραλία και 2-1 τη Δανία, ενώ έχασαν 1 0 από την Τυνησία. Έπειτα, στους «16» έβγαλαν νοκ άουτ την Πολωνία με 3-1. Είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Το διπλό της Γαλλίας προσφέρεται στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

>Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |