Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλάσια απόδοση: Στο 5.00 να σκοράρει ο Μέσι στο Ολλανδία-Αργεντινή στη Stoiximan!

Διπλάσια απόδοση: Στο 5.00 να σκοράρει ο Μέσι στο Ολλανδία-Αργεντινή στη Stoiximan!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/12/2022 16:26
Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan στο Ολλανδία-Αργεντινή για τον Μέσι, όπως και στο Κροατία-Βραζιλία για Νεϊμάρ και Ρισάρλισον!

Η ώρα της προημιτελικής μάχης για το Μουντιάλ 2022 έφτασε και πρώτες στο χορό στα γήπεδα του Κατάρ μπαίνουν Κροατία και Βραζιλία. Με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:00 στο Education City Stadium της Αλ Ραγιάν.

Η Hrvatska τα... χρειάστηκε απέναντι στην Ιαπωνία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου από τέρμα του Μάεντα, αλλά βρήκε γρήγορα την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους χάρη στην εκπληκτική κεφαλιά του Πέρισιτς.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το 90λεπτο, το ίδιο και το ημίωρο της παράτασης. Με ήρωα τον Λιβάκοβιτς στη διαδικασία των πέναλτι, η Κροατία πήρε την πρόκριση για τους «8». Σόσα και Στάνισιτς είναι αμφίβολοι για την κόντρα με Βραζιλία.

Στο 2.72 (από 2.10) στη Stoiximan να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο ο Νεϊμάρ ή ο Ρισάλρισον!

Η παρέα του Νεϊμάρ δεν συνάντησε καμία αντίσταση στο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των «16». Χορεύοντας σάμπα σε όλο το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί 4-0 της Ν. Κορέας, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της σε χρονικό διάστημα περίπου μισής ώρας (7'-36') με τους Βινίσιους, Νεϊμάρ, Ρισάρλιζον και Πακετά.

Έκανε συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος, όταν και δέχτηκε τη μείωση του σκορ από Παΐκ, ενώ θα μπορούσε να δεχτεί ένα ακόμη γκολ. Μικρή σημασία έχει, αφού όλα είχαν κριθεί στο πρώτο μέρος όπου είχαμε... κανονικό ματς. Ζεζούς και Τέλες δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο του τουνρουά, αμφίβολος παραμένει ο Σάντρο.

Είναι το φαβορί η Βραζιλία, αλλά οι υπέρ της αποδόσεις φαντάζουν υπερβολικές. Η Κροατία είναι σκληρή στο χορτάρι, δυνατή πνευματικά και σίγουρα δεν θα πέσει αμαχητί. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Βινίσιους & Κροατία over 2,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 5.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Πολύ μεγάλο ματς το βράδυ (21:00) στο Lusail Iconic Stadium, μεταξύ Ολλανδίας και Αργεντινής. Οι 'οράνιε' απέκλεισαν στους «16» τις ΗΠΑ, μάλλον πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-1, αλλά δίκαια. Είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σε ονειρική συνεργασία τους wing back Ντούμφρις και Μπλιντ.

Ο πρώτος μοίρασε τις ασίστ στους Ντεπάι (10') και Μπλιντ (45+1') για το 2-0 του ημιχρόνου, ενώ ο δεύτερος εκτός από σκόρερ ήταν και ο δημιουργός του τρίτου γκολ με ασίστ στον... Ντούμφρις! Μπορεί να μην δίνει μια εντυπωσιακή εικόνα, όμως η Ολλανδία είναι μεθοδική, συγκεντρωμένη, δεν ρισκάρει άσκοπα και καταφέρνει να βγάζει ένα πλήρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αμφίβολος ο Ντε Φράι. Η Αργεντινή επικράτησε 2-1 της Αυστραλίας στην προηγούμενη φάση, ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αλλά κατά την προσφιλή της συνήθεια, έδωσε σασπένς στο φινάλε. Μέσι και Άλβαρες έδωσαν καθαρό προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ στο 35' και το 57' αντίστοιχα, μείωσε με αυτογκόλ του Φερνάντες η Αυστραλία, έσωσε την «αλμπισελέστε» από... έμφραγμα ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο φινάλε.

Δεν βγάζει τη σιγουριά διεκδικήτριας η Αργεντινή, είναι όμως σοβαρή, πειθαρχημένη, με ξεκάθαρους ρόλους και τον Μέσι να κάνει τα δικά του. Σπουδαίο τουρνουά κάνει ο Ντε Πολ, σταθερή η άμυνα. Πάπου Γκόμες και Ντε Πολ αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, όμως αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.

Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες του προημιτελικού στη Λουσαΐλ, οι λεπτομέρεις, το καθαρό μυαλό και η παράμετρος των λαθών θα κρίνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.