Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Έξαλλες και οι αδερφές του Κριστιάνο για την κριτική που δέχεται

Μουντιάλ 2022: Έξαλλες και οι αδερφές του Κριστιάνο για την κριτική που δέχεται

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/12/2022 19:08
Το σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς τοποθετήθηκαν δημόσια οι αδερφές του.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν δέχτηκε να προπονηθεί την Τετάρτη (7/12) με τους αναπληρωματικούς, ενώ νωρίτερα η σύντροφός του Χεορχίνα είχε πάρει το μέρος του.

Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Ελβετία αποδείχθηκε σωστή, με τους Πορτογάλους να νικούν εμφατικά με 6-1.

Ωστόσο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ο κόσμος ασκεί κριτική στον βετεράνο επιθετικό, θεωρώντας ότι η εθνική ομάδα αποδίδει καλύτερα δίχως εκείνον στην ενδεκάδα.

Αρχικά η αδερφή του Κριστιάνο Έλμα Αβέιρο επιτέθηκε στον κόουτς Σάντος μέσα από στόρι στο instagram στο οποίο ανέφερε:

«Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.

Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι' αυτό.

Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά».


Πιο μετά, η άλλη αδερφή του «CR7», Κάτια, αποκάλυψε ότι του ζήτησε να φύγει από το Κατάρ:

«Του ζήτησα τόσο πολύ να φύγει. Χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όχι άλλες διαμάχες. Όχι άλλος πόνος. Κατέβασε το κεφάλι του, σκέφτηκε πόσα πολλά έχει κάνει ήδη και πόσα έχει πετύχει και έμεινε. Ήταν τόσα πολλά. Έμεινε και είδε πόσο τεράστιος είναι. Πόσο γιγαντιαίος είναι.
Ήθελα να έρθει σπίτι, να αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι εντάξει. Να του υπενθυμίσουμε όσα πέτυχε και από πού προήλθε. Πραγματικά ήθελα να μην πάει πουθενά, υποφέραμε αρκετά.
Είμαι πολύ λυπημένη με όσα διάβασα και άκουσα, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου, στη χώρα του. Αλλά πολύ λυπημένη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.