Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Ντάικ: «Τιμή μου που θα παίξω κόντρα στον Μέσι»

Φαν Ντάικ: «Τιμή μου που θα παίξω κόντρα στον Μέσι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/12/2022 18:53
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σχολίασε τον πολύ μεγάλο προημιτελικό της Ολλανδίας με την Αργεντινή αλλά και προσωπικά τον Λιονέλ Μέσι.

Ο αρχηγός των «οράνιε» μοιάζει να ανυπομονεί για την πρόκληση κι αναγνώρισε την ποιότητα του σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε».

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Η Αργεντινή έχει φανταστική ομάδα και φανταστικούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις γραμμές. Μπορείς να αλλάξεις την ατμόσφαιρα στο στάδιο παίζοντας καλά και βάζοντας ένα γρήγορο γκολ.

Δεν προετοιμαζόμαστε μόνο για τον Μέσι αλλά για όλη την Αργεντινή, η οποία έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι Ολλανδία κόντρα σε Μέσι αλλά Ολλανδία κόντρα σε Αργεντινή.

Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και τα τελευταία 15 χρόνια έχει κυριαρχήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για αυτόν και θα είναι τιμή για μένα να παίξω απέναντί του. Επαναλαμβάνω ωστόσο πως το ματς είναι μεταξύ της Ολλανδίας και της Αργεντινής, ουδείς μπορεί να κερδίσει ένα ματς μόνος του.

Είμαι υπερήφανος που έχω φτάσει μέχρι εδώ και που έχω την ευκαιρία να βρεθώ ακόμα και σε έναν ημιτελικό. Έχουμε πείνα και όνειρα. Μπορεί να απέχουμε τρία μόνο ματς από τη δόξα. Αυτή είναι η ευκαιρία μας.

Ειλικρινά, ελπίζω να μην πάμε σε πέναλτι, όμως προετοιμαζόμαστε και για αυτό το ενδεχόμενο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.